Voor 23.59 besteld, morgen in huis.
Gratis thuis bezorgd, ook op zondag!
Gratis retour bij Coolblue.

Domotica advies

Met een domotica systeem is het mogelijk je gehele huis en interieur slim te maken. Met een domotica systeem schakel je makkelijk automatisch, met je tablet of smartphone apparaten in huis aan en uit. Je lampen gaan automatisch aan bij thuiskomt of de thermostaat heeft automatisch het huis verwarmd. Domotica of huisautomatisering is in de laatste jaren in een rap tempo toegenomen.

Hulp bij het vinden van jouw ideale domotica systeem

Met zoveel opties en mogelijkheden beschikbaar, kan het kiezen van een plek om te beginnen met het bouwen van jouw domotica systeem overweldigend lijken. De meeste mensen worden geconfronteerd met schijnbaar eindeloze vragen en weinig antwoorden. Het hebben van een beetje informatie en het volgen van een paar eenvoudige regels maakt de ervaring eenvoudiger en minder intimiderend.

Tips voor jouw domotica systeem

Maak je niet te veel zorgen over de toekomst

Is het nodig om het hele huis te plannen voordat je jouw eerste aankoop doet of kun je jouw gedachten aanpassen en van gedachten veranderen terwijl jouw systeem groeit? Begin maar, jouw domotica systeem zal in de loop van de tijd evolueren. De industrie verandert voortdurend en daarom zal jouw domotica systeem groeien en mee veranderen.

Koop alleen wat je kan gebruiken

Koop je in eerste instantie een product of heb je meerdere producten nodig om het allemaal te laten werken? Je kunt een van beide doen, afhankelijk van je budget. De meeste mensen beginnen met slimme verlichting, omdat ze eenvoudig te installeren en relatief goedkoop zijn.

Begin eenvoudig

De meeste mensen beginnen met verlichtingsproducten (dimmers, schakelaars, enz.). Als je eenmaal vertrouwd bent met de technologie zul je jezelf waarschijnlijk de vraag stellen: "Wat kan ik nog meer doen met domotica?"

Zorg voor compatibiliteit tussen producten

Domotica is een constant evoluerend veld. Nieuwe producten komen de hele tijd beschikbaar en vervangen oudere verouderde producten. Wees niet ontmoedigd. Als je een paar eenvoudige basisbeginselen weet over de soorten apparaten die je koopt, kun je plannen voor hun uiteindelijke veroudering. Het geheim is compatibiliteit met eerdere versies. Let bij aanschaf van nieuwe domotica-producten op achterwaartse compatibiliteit met de producten die je al hebt. Wanneer je producten kiest die achterwaarts compatibel zijn, breidt je jouw systeem uit in plaats van het te vervangen.

Voordelen van Domotica

Beveiliging

Tik met je vinger om de lichten aan te doen wanneer u thuiskomt, zodat je jegeen zorgen maakt over wat zich in de schaduw of op uw paden verbergt. Of automatiseer lampen om in te schakelen zodra je het huis verlaat en het er uitziet alsof er iemand thuis is zodat je potentiële inbrekers kan afhouden.

Deursloten zijn een ander domotica product dat jouw huisveiligheid kan verhogen. Bezorgd dat de kinderen de deuren niet op slot deden voordat ze ervandoor gingen om te spelen? Of dat iemand je niet-zo-geheime schuilplaats ontdekt voor de extra sleutel? Neem de controle over jouw beveilig via een eenvoudige app. Bij sommige producten kunt u zelfs een melding krijgen wanneer iemand uw huis binnen komt.

Energie besparing

Verhoog de energie-besparing van jouw huis door systemen en apparaten op afstand uit te schakelen wanneer ze niet in gebruik zijn. Naast de standaard domotica producten die je actieve controle geven, controleren sommige producten actief apparaten thuis en geven een huiseigenaar de kennis, inzicht en begeleiding om meer controle en energie-beparing te bereiken.

Gemak

Ooit vanuit werk thuisgekomen op een koude winterse dag in een huis dat tot een koude temperatuur van 14 graden gedaald was? Verbonden thuisproducten zoals de Nest slimme thermostaten laten jou de thuistemperatuur gemakkelijk aanpassen vanuit de mobiele app, zodat jouw woning altijd comfortabel warm is.

Domotica mogelijkheden volgens Coolblue

Populaire domotica

Bekijk alle
Philips Hue White Ambiance GU10 Single Pack

Breid je Philips Hue systeem uit met de Philips Hue White Ambiance GU10 Single Pack. Met deze losse spot creëer je in elke ruimte de gewenste sfeer. De spot geeft alle tinten wit licht. Wanneer je de lamp dimt, wordt de lichtkleur warmer. Zo begin je de dag bijvoorbeeld met koel wit licht om energiek de dag door te komen. 's Avonds dim je het licht naar een warme tint tijdens een gezellig diner.

This is some text inside of a div block.
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
32.95
Bestel direct
Philips Hue White Ambiance GU10 Duopack

Breid je Philips Hue systeem uit met het Philips Hue White Ambiance GU10 Duopack. Het pakket bestaat uit 2 losse spots waarmee je in elke ruimte de gewenste sfeer creëert. De spot geeft alle tinten wit licht. Wanneer je de lamp dimt, wordt de lichtkleur warmer. Zo begin je de dag bijvoorbeeld met koel wit licht om energiek de dag door te komen. 's Avonds dim je het licht naar een warme tint tijdens een gezellig diner.

This is some text inside of a div block.
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
44.95
Bestel direct
Philips Hue White and Color E27 4-Pack

Ben je in het bezit van een Philips Hue Starter Pack en wil je deze uitbreiden met een extra ledlampen? Dan is het Philips Hue White and Color 4-Pack geschikt voor jou. Het pakket bestaat uit 4 losse White and Color lampen. Je draait hem in elk E27-armatuur en je hebt via de Philips Hue app keuze uit hoogwaardig wit en gekleurd licht. Vanaf de bank, met je smartphone of tablet in de hand, bedien jij jouw verlichting.

This is some text inside of a div block.
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
169.00
Bestel direct
Nest Protect V2 Batterij (3 Stuks)

Met de Nest Protect V2 Batterij (3 Stuks) ben je altijd en overal op de hoogte van mogelijke rookontwikkeling of koolmonoxide lekken in jouw huis. Zodra de rook- en koolmonoxidemelder aan je plafond hangt, bedien je hem met de Nest-app op je smartphone, tablet of smartwatch. Wanneer de melder rook of koolmonoxide detecteert alarmeert deze je via een vrouwenstem van 70 decibel. Deze stem vertelt je precies op welke plek in huis gevaar dreigt. De app houdt je ook op de hoogte van een laag batterijniveau en sensorstoringen. Via wifi verbind je de Nest Protect V2 met andere Nest-producten als de Nest thermostaat en Nest IP-camera. Hierdoor heb je extra voordelen van de losse producten. Groen licht gaat aan zodra de bewegingssensor beweging detecteert in het donker. 1 Nest Protect V2 (batterij) werkt op 6 AA batterijen welke standaard zijn meegeleverd.

This is some text inside of a div block.
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
349.00
Bestel direct

homeautomation-expert.nl is
officieel partner en adviseur van